Black Friday 2020 με αρώματα και καλλυντικά!

Αν θεωρείτε ότι η μύτη σας ξεχωρίζει τις ευκαιρίες, θα ξέρετε ότι ο Νοέμβριος είναι η ιδανική στιγμή για να μυρίσετε εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις Black Friday 2020 σε αρώματα και καλλυντικά.

Ένα άρωμα μπορεί να θεωρηθεί μια υπερβολική αγορά, αλλά δεδομένου ότι η χρήση του διαρκεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα κόστος που πολλοί από εμάς αγαπάμε να κάνουμε.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι η Black Friday;

Μετά την ημέρα Thanksgiving και ενώ η πέψη είναι ακόμα σε εξελίξει, εκατομμύρια Αμερικανοί στρέφονται σε μια άλλη παράδοση διακοπών – προγραμματίζουν την αγορά τους για τη Black Friday.

Σωστά! Είναι μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ψωνίσετε. Η Black Friday – την επόμενη ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες – σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Παρόλο που δεν είναι επίσημη αργία, εκατομμύρια εργοδότες δίνουν στους υπαλλήλους τους άδεια, και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την ημέρα για να ξεκινήσουν τις εορταστικές αγορές τους.

Η Black Friday έχει μια αίσθηση μάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια. Από το 2005, είναι η πιο γνωστή ημέρα αγορών του έτους. Για να δελεάσουν τους αγοραστές, οι έμποροι λιανικής ανοίγουν συνήθως τις πόρτες τους νωρίς το πρωί (και σε ορισμένες περιπτώσεις, το βράδυ των Ευχαριστιών!) Και προσφέρουν ειδικές καυτές προσφορές σε αρώματα και καλλυντικά στους αγοραστές που περιμένουν από νωρίς.

Ορισμένες από τις ειδικές προσφορές που προσφέρονται από τα καταστήματα είναι διαθέσιμες μόνο σε περιορισμένες ποσότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι αγοραστές σκοπεύουν να βρουν τις καλύτερες προσφορές συχνά κατασκηνώνοντας μπροστά από τα καταστήματα όλη τη νύχτα, έτσι ώστε να είναι οι πρώτοι στη σειρά όταν ανοίξουν οι πόρτες.

Γιατί όμως την ονόμασαν Black Friday;

Το όνομα ξεκίνησε στη Φιλαδέλφεια στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Οι οδηγοί λεωφορείων και η αστυνομία χρησιμοποίησαν το «Black Friday» για να περιγράψουν την έντονη κίνηση που θα φράξει τους δρόμους της πόλης την επόμενη μέρα των Ευχαριστιών καθώς οι αγοραστές κατευθύνονταν στα καταστήματα.

Ωστόσο, στις επιχειρήσεις δεν τους άρεσε ο αρνητικός τόνος που σχετίζεται με το όνομα της Black Friday. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια πιο θετική εξήγηση του ονόματος άρχισε να κυκλοφορεί.

Σύμφωνα με αυτήν την εναλλακτική εξήγηση, η Black Friday είναι η ημέρα που οι πωλητές λιανικής τελικά αρχίζουν να αποφέρουν κέρδη για το έτος. Σε λογιστικούς όρους, η λειτουργία με απώλεια (απώλεια χρημάτων) ονομάζεται «στο κόκκινο» επειδή οι λογιστές χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά κόκκινη μελάνη για να εμφανίσουν αρνητικά ποσά (ζημίες).

Τα θετικά ποσά (κέρδη) εμφανίζονται συνήθως με μαύρο μελάνι. Επομένως, το να είσαι «μαύρος» είναι καλό γιατί σημαίνει ότι τα καταστήματα λειτουργούν με κέρδος (κερδίζουν χρήματα).

Ανεξάρτητα από το πότε ένας έμπορος λιανικής κερδίζει χρήματα για το έτος, είναι σαφές ότι η Black Friday είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τους περισσότερους λιανοπωλητές. Ορισμένοι έμποροι λιανικής εξαρτώνται πράγματι από τις αγορές της εορταστικής περιόδου για να κερδίσουν κέρδη για το έτος. Για άλλους, είναι μια μέρα που σίγουρα αποφέρουν κέρδη μεγαλύτερα από το συνηθισμένο – και αυτό είναι πολύ μαύρο μελάνι!

Η δημοτικότητα της Black Friday 2020 έχει γεννήσει νέες ευκαιρίες αγορών:

  • Cyber ​​Monday 2020
  • GivingTuesday 2020

Για εκείνους που είναι πολύ απασχολημένοι για να ψωνίσουν τη Black Friday – ή που δεν θέλουν να πολεμήσουν με τα πλήθη – η Δευτέρα μετά τη Μαύρη Παρασκευή έχει γίνει γνωστή ως Cyber ​​Monday για τις πολλές διαδικτυακές προσφορές που οι αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν από την άνεση του σπιτιού τους.

Το GivingTuesday ιδρύθηκε το 2012 ως ημέρα γενναιοδωρίας και φιλανθρωπίας. Την Τρίτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, άτομα, οργανώσεις και κοινότητες γιορτάζουν και ενθαρρύνουν να δίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Τι θαυμάσιος τρόπος για να γιορτάσουμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

Είστε έτοιμοι να κάνετε ψώνια; Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Black Friday στα αρώματα!

Ποια hot είδη υπάρχουν στη λίστα δώρων όλων των ατόμων φέτος; Ζητήστε από έναν ενήλικο φίλο ή μέλος της οικογένειας να σας βοηθήσει να βρείτε διαφημίσεις από μεγάλα καταστήματα για τις πωλήσεις της Black Friday. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στις διάφορες διαφημίσεις.

Ποια είδη φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλή φέτος; Ποιο κατάστημα έχει την καλύτερη προσφορά για αυτά τα είδη; Χρησιμοποιήστε τις μαθηματικές σας δεξιότητες για να υπολογίσετε τις ποσοστιαίες εκπτώσεις συγκρίνοντας τις τιμές πώλησης της Black Friday με τις κανονικές τιμές.

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των δώρων για τα Χριστούγεννα, μπορεί να έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τα δώρα που ίσως θέλετε να δώσετε σε άλλους. Ποια καλύτερη μέρα να σκεφτείτε για ψώνια από τη Black Friday; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεκινήσετε μια λίστα ιδεών δώρων για άλλους.

Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές αρωμάτων Black Friday 2020;

Τα αρώματα διαφέρουν πολύ στην τιμή από πωλητή σε πωλητή, οπότε αξίζει πάντα να κάνετε έρευνα αγοράς για να βεβαιωθείτε ότι βρήκατε την καλύτερη προσφορά για την επωνυμία που σας ενδιαφέρει – στα αρώματα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπορείτε να βρείτε το ίδιο προϊόν φθηνότερα αλλού.

Προσέξτε για απομιμήσεις που προσφέρονται σε τυχαίους ιστότοπους, όμως, …εάν μια προσφορά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε μάλλον είναι στη parfimo.gr Black Friday.

Είναι η Black Friday η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε ένα άρωμα;

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα νέο άρωμα. Υπάρχουν τόσα πολλά αρώματα σε προσφορά τη Black Friday.

Εάν είστε πραγματικά έξυπνοι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για να προχωρήσετε στις χριστουγεννιάτικες αγορές σας – τα σετ δώρων αρώματος είναι επίσης σε προσφορά.

Δείτε αν μπορείτε να κάνετε λίγο τη δουλειά ενός ντετέκτιβ για να μάθετε ποια αρώματα αναζητούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέχρι τη στιγμή που θα δώσετε τα δώρα, θα έχουν ξεχάσει εντελώς τη συνομιλία και θα πιστεύουν ότι διαβάσατε τη σκέψη τους!

Ποια είναι τα καλύτερα αρώματα που μπορείτε να αγοράσετε το 2020;

Κυκλοφόρησαν πολλά νέα αρώματα φέτος:

  • GUESS Seductive I´m Yours
  • Lacoste Pour Femme
  • Ferrari Scuderia Ferrari Black
  • Davidoff Cool Water
  • Calvin Klein Eternity
  • Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme

Μία από τις αγαπημένες μας κυκλοφορίες το 2020 ήταν to Cacharel Noa. Θα σας ταξιδέψει στην Καλιφόρνια με νότες από πικρό πορτοκάλι, γαρδένια, μόσχο, κάκτο και Joshua Tree, ναι, Joshua Tree.

Εάν μπορείτε να βρείτε κάποιο από αυτά τα αρώματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ετοιμαστείτε για τη Black Friday 2020.

Δείτε περισσότερα για Black Friday 2020:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.