9 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν προσλάβετε υδραυλικό

Μη χάνετε τον χρόνο σας καλώντας υδραυλικούς που δεν θα κάνουν τη δουλειά σωστά. Απλώς καλέστε τον καλύτερο από Αποφράξεις Αναγνώστου και ξένοιαστε!

Θα ήταν υπέροχο αν η εύρεση του τέλειου υδραυλικού ήταν στην πραγματικότητα τόσο απλή όσο η επιλογή βίλας για διακοπές το καλοκαίρι. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν όποιον υδραυλικό βρουν μέχρι να βρουν έναν καλό υδραυλικό.

Η επιλογή του σωστού υδραυλικού θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας επισκευής βρύσης διάρκειας 20 λεπτών και ενός μεγάλου λογαριασμού για τον καθαρισμό από τις πλημμύρες.

Μπορεί να υπάρχουν τόσες πολλές ανησυχίες και πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται να βρείτε μια εταιρεία υδραυλικών επισκευών που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε κάποιον που να είστε σίγουροι ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά σωστά.

Έχοντας αυτό κατά νου, συνεχίστε να διαβάζετε για 9 βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό στην Αθήνα.

1. Έχει πλήρη άδεια;

Πριν πείτε οτιδήποτε σε έναν υδραυλικό σχετικά με την εργασία που θέλετε να ολοκληρωθεί, πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση.

Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την ερώτηση – πολλοί υδραυλικοί κάνουν παρανομίες και εργάζονται χωρίς άδεια. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί Αποφράξεις Αναγνώστου είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο. Επομένως, μπορείτε να ελέγξετε ξανά εάν ο υδραυλικός σας είναι εγγεγραμμένος στην αναζήτηση δημόσιου μητρώου.

Δεν μπορούμε να πούμε ποια πρότυπα χρησιμοποιούν οι μη αδειοδοτημένοι υδραυλικοί όταν εργάζονται. Το κόστος των υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να είναι σχετικά ακριβό, επομένως το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε είναι η εργασία σας που ολοκληρώσατε πρόσφατα να αποτύχει σε έναν έλεγχο ή να λειτουργήσει λανθασμένα.

Λάβετε υπόψη ότι οι επαγγελματίες υδραυλικοί Αποφράξεις Αναγνώστου μπορεί να χρειάζονται άδεια από την πόλη για ορισμένες εργασίες. Η εργασία χωρίς άδεια είναι παράνομη και μπορεί να σας κοστίσει μακροπρόθεσμα.

2. Είναι ασφαλισμένος;

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό ερώτημα που πρέπει να θέσουμε. Ας το παραδεχτούμε, συμβαίνουν ατυχήματα. Όσον αφορά τα υδραυλικά, τα ατυχήματα μπορεί να σημαίνουν κατεστραμμένα αντικείμενα, ηλεκτρικές ζημιές ή ακόμα και πλημμύρες. Το ερώτημα είναι: ποιος πληρώνει το λογαριασμό;

Οι καλές εταιρείες υδραυλικών παρέχουν ασφάλιση για να προστατεύσουν τους υδραυλικούς τους (και εσάς) από τους κινδύνους της δουλειάς. Εάν προσλάβετε υδραυλικό χωρίς ασφάλιση, μπορεί να χρεωθείτε επιπλέον λογαριασμούς από σκασμένους σωλήνες, διαρροές ή ιατρικά έξοδα.

Δεν χρειάζεται να ψάξετε για να λάβετε απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Οι αξιόπιστες εταιρείες υδραυλικών θα σας πουν εάν είναι ασφαλισμένοι στον ιστότοπό τους, επειδή διευκολύνει το μυαλό των πελατών.

Έχετε το δικαίωμα σε οπτική απόδειξη ασφάλισης, επομένως μην φοβάστε να ρωτήσετε. Μια υπεύθυνη εταιρεία υδραυλικών δεν θα φοβάται να παράσχει αποδείξεις.

3. Έχει καλές κριτικές;

Αν δεν είναι η πρώτη τους μέρα στη δουλειά, ένας υδραυλικός θα πρέπει να μπορεί να σας δείξει κάποιες κριτικές. Οι κριτικές είναι εξαιρετικές για μια αμερόληπτη γνώμη σχετικά με την ποιότητα της προηγούμενης εργασίας.

Η σελίδα κριτικής Google Αποφράξεις Αναγνώστου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Οι κριτικές τεσσάρων και πέντε αστέρων δείχνουν μια καλή επιχείρηση, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις κριτικές με σχόλια. Ένα σχόλιο με υψηλή βαθμολογία είναι ένα σημάδι μιας εμπειρίας που ήταν πολύ καλή για να συνοψιστεί με ένα απλό κλικ!

Λάβαμε και ακούσαμε καλές κριτικές στην Αποφράξεις Αναγνώστου για περισσότερα από 20 χρόνια.

4. Προσφέρει εγγυήσεις;

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί μετά την ολοκλήρωση μιας υδραυλικής εργασίας ή απόφραξη αποχέτευσης; Θα λέγαμε ότι σίγουρα καλείτε τον υδραυλικό πίσω επειδή η δουλειά δεν έγινε σωστά. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει αυτόν τον εφιάλτη ακόμα πιο τρομακτικό είναι να ανακαλύψετε ότι δεν δραστηριοποιούνται πλέον!

Ανεξάρτητα από τον υδραυλικό που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν τη δουλειά τους. Στην Αποφράξεις Αναγνώστου στεκόμαστε πίσω από τη δέσμευσή μας για εξαιρετική εξυπηρέτηση με 100% εγγύηση ικανοποίησης.

Είμαστε εδώ πολύ καιρό και σκοπεύουμε να το διατηρήσουμε έτσι. Εάν δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας, επιστρέφουμε αμέσως για να τη φτιάξουμε — φυσικά, δωρεάν.

5. Ποιος θα καθαρίσει μετά;

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο υδραυλικός σας θα καθαρίσει μετά την εργασία; Πιθανώς, όπως κάνουν οι περισσότεροι, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να ρωτάς. Ένας υδραυλικός μπορεί να φύγει όταν «τρέχει το νερό», αλλά δεν θα αισθάνεστε ότι η δουλειά έχει τελειώσει εάν είστε κολλημένοι με το χάος.

Τα μεγαλύτερα έργα ενδέχεται να απαιτήσουν από εσάς να προσλάβετε μια εταιρεία απομάκρυνσης σκουπιδιών εάν ο υδραυλικός σας δεν χειρίζεται τον καθαρισμό. Αυτό μπορεί να είναι ένα επιπλέον κόστος για το οποίο δεν είχατε υπολογίσει, γι’ αυτό ρωτήστε εκ των προτέρων.

6. Είναι διαθέσιμοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;

Το δύσκολο μέρος των επειγόντων περιστατικών απόφραξης και υδραυλικών βλαβών είναι ότι σπάνια συμβαίνουν όταν είναι βολικό για εσάς. Σκεφτείτε πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει μια έκτακτη ανάγκη εάν χρειαστεί να περιμένετε έως και 12 ώρες πριν εμφανιστεί ένας υδραυλικός.

Ρωτήστε τον υδραυλικό σας σχετικά με τον χρόνο απόκρισης έκτακτης ανάγκης και ποια θέματα θεωρεί έκτακτη ανάγκη. Το πλήρωμά μας 24/7 ανταποκρίνεται σε έκτακτα περιστατικά υδραυλικών εγκαταστάσεων εντός της ώρας!

7. Έχει τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά;

Θα εκπλαγείτε με το πόσες φορές οι πελάτες αγοράζουν οι ίδιοι εργαλεία ή προσλαμβάνουν έναν δεύτερο υδραυλικό επειδή ο πρώτος δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ολοκληρώσει τη δουλειά!

Δεν είναι πάντα δυνατό για έναν υδραυλικό να προβλέψει κάθε εργαλείο που θα χρειαστεί για μια δουλειά. Ο υδραυλικός σας μπορεί να σας ζητήσει να πάρετε κάτι από το τοπικό σας κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας.

Ρωτήστε εάν θα πρέπει να καλύψετε το κόστος των εργαλείων που αγοράζονται την τελευταία στιγμή.

8. Πόσο θα κοστίσει;

Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων, αλλά είναι η τελευταία που πρέπει να κάνετε. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να συζητήσετε την τιμολόγηση μόνο εάν λάβατε καλές απαντήσεις στις προηγούμενες ερωτήσεις.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα πρέπει να είναι απλή. Είτε λαμβάνετε μια αρχική προσφορά είτε όχι.

Στην Αποφράξεις Αναγνώστου, χρεώνουμε με βάση τη δουλειά, όχι την ώρα, επομένως θα γνωρίζετε πάντα τι πληρώνετε προτού αρχίσουμε να εργαζόμαστε. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που πληρώνετε. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις.

9. Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα;

Οι υδραυλικές υπηρεσίες μπορεί να είναι ακριβές. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άλλες εταιρείες, αλλά δεν χρεώνουμε επιπλέον για τα Σαββατοκύριακα, τις νύχτες ή τις αργίες.

Προσφέρουμε επίσης εκπτώσεις για ηλικιωμένους και δεχόμαστε κρατικές επιχορηγήσεις για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία υδραυλικό Αποφράξεις Αναγνώστου!

Εξοικονομήστε χρήματα στο πορτοφόλι σας ελέγχοντας τις υπηρεσίες απόφραξης που προσφέρουμε!

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Αναγνώστου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.